Medlemskap og priser

Medlemmer er forsikret via Norges Kampsportforbund. Som medlem av Norges Kampsportforbund er du omfattet av forbundets ulykkesforsikring. Barn under 12 år er forsikret gjennom Norges idrettsforbund. Medlemmer over 12 år er forsikret gjennom Tryg Forsikring.

For mer informasjon om forsikringer trykk her: Norges Kampsportforbund &  Tryg Forsikring 

Søskenrabatt:

Vi gir søskenrabatt for medlemmer under 18 år. Fra andre betalende familiemedlem gjelder 50 % rabatt. 

Medlemskap i klubben dekker treningsavgift, medlemskap i Norges Kampsportforbund og forsikring ved skade til/fra og under trening.

 

Alle som ønsker å begynne får en gratis prøvemåned.

Etter dette gjelder prisene over. Ønsker du å bli medlem? Trykk her.

Medlemsfordeler

Som medlem hos Bergen Grappling får du fordeler hos Motus365.

 

Motus365 er en tverrfaglig klinikk med fysioterapeuter og naprapater. De har lang og god erfaring med oppfølging og behandling av idrettsutøvere. Hos Motus365 er du garantert god oppfølging hos terapeuter med kompetanse innen muskel- og skjelettlidelser og idrettsmedisin. De har avtale med alle de store forsikringsselskapene. Om du ønsker å bruke helseforsikring for dekning av utgifter knyttet til behandling, så vil din terapeut være behjelpelig i denne prosessen.


 

Samarbeidet mellom Bergen Grappling og Motus365 sikrer rask og prioritert time hos klinikkens terapeuter. Det gis også 20% rabatt på førstegangskonsultasjon. Motus365 tilbyr også til sine samarbeidsklubber rimelige avtaler på fysikalsk screening av utøver. Screeningen kan nyttes som et verktøy for å synliggjøre evt skaderisikoer, vurdere fysisk kapasitet, samt måle progresjon i treningen gjennom fysiske parametre.


 

For spørsmål eller timebestilling, kontakt fysioterapeut Eirik Grøneng:
Tlf.: 915 13 900

@: eirik@motus365.no

www.motus365.no

motus365 kopi.PNG